Приїхала я з відрядження на день раніше, а вдома якась Катя, в гумових рукавичках і з йоршиком так і завмepла

На роботі мені доводиться часто їздити у відрядження. Начальник пояснює мені, що дітей у мене поки немає, а чоловік під час моєї відсутності цілком впорається з домашнім господарством і навчиться жити самостійно.

Взагалі, поїздки у відрядження мені подобаються: видають хороші гроші, можна познайомитися з новими людьми, побувати в незнайомих містах. Тим більше, що можна відпочити від домашнього побуту і трохи розважитися.

Нарешті мене відправили знову у відрядження, яке тривало 20 днів. За цей період я встигла сильно скучити за чоловіком, тому швидко закінчивши справи, стала збиратись додому. Чоловікові вирішила не повідомляти про приїзд, і зробити йому приємне. Зазвичай він втомлюється на роботі, а до мого повернення прибирається в будинку, готує смачну їжу і обов’язково зустрічає мене з поїзда.

Цього разу я вирішила позбавити його від домашніх справ, тому не стала повідомляти про дату приїзду. Зайшла в під’їзд будинку, піднялася на третій поверх і тихенько зайшла в квартиру. Раптом з ванної кімнати почула жіночий голос.

– Навіщо я рано приїхала, – подумала я. Виходить все як у відомому анекдоті.

Але відмовчуватися в цьому випадку я б не змогла, і вирішила швидко з’ясувати стосунки з коханкою і чоловіком. Але в будинку чоловіка на подив, не виявилося. Я зайшла у ванну, звідки чувся жіночий голос, швидко відкрила двері і здивувалася: там була молода дівчина, яка чистила yнiтаз. Вона була в гумових рукавичках і тримала в руках йopжик.

– Доброго дня! Що відбувається, ви хто? – запитала я.

– Добрий день! Я – Катя, працюю в агентстві з прибирання приміщень. Юрій викликав мене і попросив зробити прибирання, так як завтра дружина приїжджає з відрядження … а ви і є його дружина?

Читайте також  Я нeнaвидів пiдступну дівчину, але був вдячний Богу за те, що вoна тaк вчинила

Виявляється, мій чоловік вже багато разів користувався подібними послугами, щоб не прибиратися в квартирі після двох тижнів життя холостяка. А сам під час прибирання спокійно гостював у матері. Але я не ображаюся на нього за це, головне – це вірність чоловіка і чистота в будинку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -