До речі, твій чоловік нормальним мужиком виявився, я думала, відіб’ю його і покину, але зараз, думаю, собі залишу

Так я, якщо хочеш знати, все життя чекала слушної нагоди, для цього і в подруги набилася до твоєї матері, щоб, коли прийде час вдаpити, якомога бoлючіше, шкода от тільки, твій батько не дожив, але нічого нехай мати стpaждає.

– Тітко Лізо, як ви могли, адже Влад мій чоловік, і я чекаю від нього дитину, – я прийшла додому, до тієї, кого завжди вважала близькою подругою своєї матері.

Те, що сталося, це навіть в голові не вкладається, мій коханий чоловік пішов, пішов до цієї жінки, яку я любила, як другу маму.

Ми з Владом одружилися рік тому, купили квартиру і з нетерпінням чекали свого первістка. Як раптом він заявив, що покохав іншу жінку і жити без неї не може, і пішов. А я так і залишилася, нічого не розуміючи, як, коли, звідки взялася ця жінка.

Зустріла я їх в парку, в якому ми з чоловіком любили гуляти, коли впізнала в жінці тітку Лізу, у мене був шoк. Як вони могли…

Не витримавши, я все – таки, прийшла до неї і запитала, за що вона так зі мною, її відповідь мене вразила, її слова, сказані з такою злістю, і її обличчя, до цього часу стоять у мене перед очима:

– Я за що? А за що твоя мати зі мною так вчинила? Ми з твоїм батьком любили один одного, одружитися збиралися, а потім вона приїхала, і твій батько кинув мене, заради неї. А я дитину чекала від нього, а потім втратила, через переживання. А твоєму батькові хоч би що, він просто сказав, – Пробач! Так я, якщо хочеш знати, все життя чекала слушної нагоди, для цього і в подруги набилася до твоєї матері, щоб, коли прийде час вдаpити, якомога бoлючіше, шкода от тільки, твій батько не дожив, але нічого нехай мати стpaждає.

Читайте також  Сьогодні народне свято Григор’єв день 7 лютого: що категорично не можна робити

– Але я то, тут причому?

– А як більше, мати твоя після смepті чоловіка, навіть не дивиться на чоловіків, а ось за тебе вона переживає, ось і віділлються їй мої сльози, за мою ненаpoджену дитину. До речі, твій чоловік нормальним мужиком виявився, я думала, просто відіб’ю його від тебе і кину, але зараз, думаю, собі залишити…

Як я це пережила, сама не знаю, але все добре, наpoдила дочку-красуню, а чоловік приходив, вона все ж його кинула, просив все знову почати, а я подумала, навіщо?

Навіщо нам такий тато і чоловік, який з такою легкістю кинув нас. А в коханні ж клявся. Так що, ми і самі з донькою проживемо.

Таня 28 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -