В Ізмаїлі 6-місячна дівчинка померла через кілька днів після щеплення

Батьки вважають, що дівчинка загинула через планове щеплення, яке робили за кілька днів до смерті. Медики це заперечують.

У м. Ізмаїл Одеської області поліція почала розслідування за фактом раптової смерті 6-місячної дитини. Як повідомили  у Головному управлінні Нацполіції в області, дівчинка, 2018 року народження, померла цього тижня. Згідно з повідомленням, за словами матері, вона побачила, що дитина під час сну перестала дихати. Її доставили до лікарні, але реанімаційні заходи не допомогли, й медики констатували смерть.

«Батьки вважають, що дівчинка загинула через планове щеплення, яке робили за кілька днів до смерті. Медичні працівники таку можливість заперечують, стверджуючи, що всі вакцини перевірені та є якісними. Зараз призначено відповідну експертизу, для якої відібрано біоматеріали. Після її завершення можна буде робити якісь висновки», – сказав представник управління.

Попередня причина смерті – синдром раптової дитячої смерті. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) із позначкою «природна смерть». Розслідування проводять співробітники Ізмаїльського відділу поліції.

 

Читайте також  Відомо, жителі якого міста України першими отримають вакцину від COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -