“Він закінчить цю війну!”: Айа розповіла про майбутнє українців, хто приведе до перемоги…

“Він закінчить цю війну!”: Айа розповіла про майбутнє українців, хто приведе до перемоги

Езотерик нагадала, що все починається з кожного українця, і з віри.

Новий прогноз і шпаринку у майбутнє розповіла езотерику АЙА, на програмі “Мій світ”.

Ведуча почала програму з коментаря Бориса Джонсона, який розкритикував підсумки саміту НАТО. “Питання членства України в НАТО може бути частиною угоди з путіним, росія виводить війська, а вони не дозволяють Україні вступити у НАТО”, – заявив Борис Джонсон. Ведуча запитала екстрасенса, чи справді є такі утаємничені домовленості між рф та США.

Езотерик зазначила, що Америка, це дуже “хитрий егрегор”. Він не буде грати собі на шкоду. Домовленості вона також не побачила. Але й у НАТО Україну зараз ніхто не візьме.

Кожен робить так, щоб йому було добре. Це кармічне життя, про нас ніхто не думає. Але я бачу, що ми будемо настільки сильні, що нам не треба буде НАТО, Ми туди вступимо, нас туди запросять, але ми будемо там дуже недовго. Потім щось станеться з цією структурою,

— розповіла Айа.

Вона зазначила, що Україна буде мати гарантії безпеки, і це буде її власна сила.

Езотерик зазначила, що союзників України залишиться одиниці. Решта покажуть себе зовсім з іншої сторони. Айа розповіла, що сили ворога вже дуже зменшились, і вони почали відчувати страх.

У президента росії я відчуваю страх, розгубленість, він не знає, що робити, відчуває він щось недобре. Він відчуває, що втрачає силу, втрачає владу, а народ перестав його підтримувати.
— зазначила екстрасенс.
Жінка також зазначила, що путін не закінчить війну, але його заберуть. Ця людина, на думку езотерика, не піде від влади по-доборму. Але будуть такі обставини, що його замінить якась військова людина.

Читайте також  Приховані перемовини та відкриті кордони: відомий астролог передбачив дату закінчення війни

Після того, ведуча запитала, чи дійсно все трапиться, як сказав Залужний у своєму інтерв’ю, і Крим повернуть навіть якщо західні союзники будуть проти.

Айа заявила, що засоби Україні дадуть, але це буде майже підпільно все.

Він людина діже чесна, і незалежна. Він планує цього року закінчити цю війну. Два місяці гарячих має бути. Я бачу, що він буде переможцем. Він закінчить цю війну. Але після того, як війна закінчиться фізично, буде ще стадія переговорів.
— заявила Айа,

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело