Виворіт індустрії моди – зоозахисники показали шокуючі ФОТО

Скандально відома організація PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Люди за етичне поводження з тваринами) представила найбільш шокуючу піар-ініціативу в своїй історії, яка в буквальному сенсі ледь не довела до істерики відвідувачів торгового центру в Бангкоку.


Таїланд – один з основних світових постачальників шкіри крокодилів: на спеціальних фермах по всій країні щорічно вирощують до 700 тисяч особин, яких потім пускають на виробництво одягу, взуття та аксесуарів. Для цих же цілей використовують змій, ящірок та інших плазунів.

Тварин піддають страшним мукам, в тому числі знімаючи з живих шкіру, обурюються захисники тварин. На виробництво однієї сумочки йде шкіра трьох-чотирьох крокодилів. Щоб донести весь жах того, що відбувається, PETA провела жахливу акцію в одному з модних ТЦ Бангкока.

У бутіку з шкіряними виробами виставили куртки, сумки, туфлі, ремені і т.д, підкладка яких представляла собою жахливе видовище оголеної плоті з пульсуючими органами. Креативну концепцію цього проекту для PETA розробляв місцевий підрозділ агентства Ogilvy & Mather.

 

Читайте також  “Потвор наплодили”: зоозахисники закликають спалити дитину в Одесі, подробиці скандалу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -