“Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть, без варіантів”: Заява заступника Супрун шокувала Мережу

Скандальні заяви в.о. Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун неодноразово обурювали українців. Але на цей раз відзначився її заступник.

На сторінці в соціальній мережі Фейсбук глава громадської організації “Національний Інтерес” поділився шокуючими словами і заявами Олександра Лінчевського. Виявилося, що під час виступу перед Рахунковою палатою України чоловік назвав всіх онкохворих вже мертвими і заявив, що немає сенсу витрачати гроші на лікування таких людей.

“У сухому залишку 25% пацієнтів, саме, вмирають. Тобто кожен четвертий, лікується неефективно. Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть, без варіантів. І ефективністю цієї програми є нуль відсотків. Ті проблеми, тобто ті онкологічні захворювання, які, саме, потребують трансплантації кісткового мозку, вони закінчуються смертю, рано чи пізно. трансплантація нирки, трансплантація серця, вона не продовжує життя невизначено на довго.”

Сам активіст обурився і заявив, що це вже не перше виссказиванія заступника Супрун.

“Рік воюю з Міністерством охорони здоров’я. Такого ще не бачив. Такого мудака, як Лінчевський ще пошукати в нашому Кабміні. Але ті, хто будуть це покривати – ще гірше!”

 

Читайте також  Дуже жахлива ДТП у Львові: внаслідок зіткнення автівок постраждала дитина

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -