“З трупом батька і матір’ю наркоманкою..”: двоє дітей жили в жахливих умовах

У Харкові соціальні служби забрали у матері дітей, які жили в жахливих умовах. Маленьких брата і сестру відправили в лікарню.

Інформація про проблемну сім’ю з вулиці Асхарова вперше надійшла від харків’янки Ляни Теремкової. На своїй сторінці в Facebook жінка повідомила, що дівчинку Еріку 2006 року народження і її брата Валеру 2009 року народження забрали з дому і доставили в лікарню №24. Харків’янка попросила небайдужих городян привезти дітям засіб від вошей і їжу.

За словами жінки, батьки дітей – наркомани.

У прес-службі харківської мерії підтвердили, що діти знаходяться в лікарні, а питання про позбавлення матері батьківських прав буде розглянуто в соціальній службі.

Як пише NewsRoom, місяць тому батько дітей помер від побоїв, і його тіло кілька днів пролежало в квартирі, тому що у його співмешканки не було грошей на похорон. Соціальні працівники тоді звернули увагу на цю сім’ю, але дали горе-матері місяць на виправлення, а коли повернулися – застали дітей в жахливому стані. Однак прес-служба Шевченківського відділу поліції поки не підтвердила інформацію про виявлення тіла в квартирі на вулиці Асхарова.

Читайте також  Поліція затримала педофіла, який знімав порно зі своєю однорічною дочкою

Шукайте деталі в групі Facebook