В Україні вдарить -3: днями країну накриють заморозки

В Україні вдарить -3: днями країну накриють заморозки

Найхолодніше буде на території Чернігівської, Київської та Житомирської областей.

Погода в Україні на вихідних різко погіршиться. Температура повітря сильно впаде і Україну накриють перші заморозки. Про це заявив синоптик Ігор Кібальчич, повідомляє meteoprog.

Погода найближчими днями буде сформована під впливом антициклону Patricia, який прийде з північної Європи. Україну накриє арктичне повітря. Вночі у всіх регіонах крім півдня температура повітря опуститься нижче 10 градусів тепла. Найхолодніше буде на території Чернігівської, Київської та Житомирської областей.

Погода на 10 вересня
В Україні у західних областях опадів не буде. Вночі температура повітря там опуститься до 3 градусів тепла, а вдень підвищиться до 27 градусів тепла. На території північних областей синоптики прогнозують заморозки до -3 градусів. Вдень температура повітря там підвищиться до 18-23 градусів тепла.

“У центральних областях сонячно, без опадів. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в діапазоні +3…+8 °С, вдень повітря прогріється до +18…+23 °С”, – йдеться у повідомленні.

У південних областях вночі температура повітря опуститься до +5 градусів, а вдень підвищиться до 19-24 градусів тепла.

У східних регіонах вночі теж буде холодно. Там температура вночі опуститься до +4 градусів, а вдень підвищиться до 22 градусів тепла.

Читайте також  Нова масована атака: відомий маг назвав найнебезпечніший день на цьому тижні...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело