Сенсаційна пророцтва: Росія поступиться Донецьком у листопаді

“У листопаді Росія може втратити Донецьк”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, які ключові події відбуватимуться в листопаді, які міста опиняться в зоні ризику, як війна в Ізраїлі вплине на Україну, і чому він вважає, що Путін вже мертвий.

Владе, розкажіть, які ключові події відбуватимуться у листопаді?

По-перше, закінчиться катастрофічний жовтень. Раніше я передбачав, що в цей період буде війна на Близькому Сході, і поки вона буде тільки посилюватися. Але наступний місяць буде більш сприятливим з точки зору того, що він хоч і буде напруженим, але в кінці листопада Марс залише Скорпіона – знак смерті і руйнування. Тому на нас чекає більш-менш хороша тенденція. З 24 листопада він перейде в знак Стрільця.

Але до цього буде напружена ситуація. Почнуть устаканюватися переговори щодо завершення війни, звільнення територій РФ, звільнення Запорізької та Херсонської областей. Після того, як буде чергова атака ATACMS, а може і TAURUS, Росія може “опустити лапки” і сказати, що готова до переговорів.

Тому друга половина листопада може бути пов’язана з тим, що можуть бути домовленості про замороження війни. Але це тільки в тому випадку, якщо Російська Федерація залишить Запорізьку та Херсонську області або вийде за межі, де вона перебувала до 24 лютого 2022 року.

Якщо буде досягнуте таке примирення, то в листопаді в РФ може помінятися влада. Тим більше двійник Путіна вже запросив нас на переговори.

До середини листопада удача буде на нашому боці. Ми можемо дійти до кордону Криму.

Чого ще нам чекати наприкінці осені – ракетні атаки, окупації міст чи якісь інші напасті?

Читайте також  "У небесах неспокійно, на Донбасі – пекло": астролог заявила про загострення ситуації

До 13 листопада є небезпека техногенних катастроф, вибухів, у тому числі в зоні ризику Запорізька АЕС. Ну, і як я припускав, в листопаді буде відбуватися нагнітання атомної риторики. Путін вже почав говорити про те, що вони почнуть випробовувати ядерну зброю. Щось може піти не так, і вона може вибухнути. Цей ядерний “гриб” може піти по всій Європі.

Однак якщо цього не станеться, то українці можуть припиняти боятися. На той час нам вже доставлять TAURUS, за допомогою якого ми нарешті підірвемо Кримський міст.

На які міста найближчим часом можуть летіти ракети?

В першу чергу, на міста-мільйонники. Небезпека існує для Києва, Одеси, Дніпра, Львова. І найскладніша ситуація буде в Харкові, Миколаєві, Запоріжжі. Херсон і Кривий Ріг вони будуть просто знищувати.

Ракети С-300 і С-400 можуть бомбити Краматорськ, Щастя та інші міста, які знаходяться поблизу фронту у напрямку Куп’янська і села Гроза.

Однак у листопаді ми візьмемо Курдюмівку, після чого вийдемо на Горлівку. Тобто наше стратегічне завдання – оточити Горлівку. Там буде велике протистояння.

Скажіть, чи можемо ми в листопаді залишитися без світла, води і тепла?

Прям вся країна – ні. Але цього року буде більш запекла ситуація. Путін закупить ракети і запустить їх по нас вже найближчим часом. Тому відключень буде набагато більше, ніж наприкінці минулого року. Я б рекомендував вже зараз до цього готуватися.

Тим більше, Путін вже наказав носіям “Кинджалів” Міг-31к патрулювати Чорне море. Найбільше від цього може постраждати Дніпро і всі мости через Дніпро.

Які території ми можемо звільнити в листопаді?

Як я вже говорив, ми можемо оточити Курдюмівку і Горлівку. Також можемо просунутися в Донецьку. Ми можемо дуже несподівано туди увійти. Якщо РФ втратить Донецьк, то це приблизно так само, як втратити Крим. Вся кампанія зі звільнення Донбасу просто зруйнується відразу. Потім ми вийдемо на Чонгарський міст і зруйнуємо залізниці та мости.

Читайте також  “Цікаво на це подивитися”: у Путіна вперше прокоментували заборону російських соцмереж

А чи продовжиться “бавовна” в Росії? Чи будуть горіти Бєлгород, Єйськ та інші міста?

Насправді, це не найголовніше. Важливо те, що незабаром наші ракети досягатимуть “Уралвагонзаводу” і летітимуть на Урал. Вже готуються наші “Нептуни”. І важливо те, що буде раптове руйнування аеродрому під Мурманськом. Для росіян це буде дуже несподівано, як і тоді, коли ми зруйнували їхній аеродром під Псковом.

Нещодавно світ сколихнула ще одна війна – бойовики ХАМАС напали на Ізраїль. Скажіть, як війна на Близькому Сході може вплинути на Україну?

Війна в Ізраїлі вплине на Україну дуже позитивним чином. Так, вона дійсно затьмарила нашу війну в медіа-просторі, зараз майже ніхто не говорить про Україну. Однак світ продовжить виділяти нам допомогу, тому що вона буде йти в одному пакеті з допомогою для Ізраїлю і Тайваню. Ми отримаємо приблизно 80 мільярдів доларів.

Якщо раніше республіканці могли і не проголосувати за це, то зараз весь демократичний світ концентрується на Ізраїлі, Україні та Тайвані.

Кому вигідна ця війна?

Насправді війна на Близькому Сході – це ідея Китаю. Їм не подобається індійська ініціатива “злизати” Індію і Середземне море, адже китайці “вбухали” купу мільярдів доларів, а тут виявляється, що все буде проходити через Ізраїль. Вони не хочуть, щоб йшла ініціатива з Індії на Європу. Вони ж думали, що буде Париж і Пекін, але вони вже відвалилися.

Ну, а турки, яких не запросили в ініціативу Індії, Європи, Америки, влаштували траур, вони теж фактично беруть участь у війні проти Ізраїлю. Тому Близький Схід проти дружби Саудівської Аравії та Ізраїлю, оскільки вони хочуть зруйнувати цю геостратегічну тенденцію і хочуть встановити один “шовковий” шлях з Китаю. Саме так Китай хоче покарати Ізраїль за руйнування осі Париж – Пекін.

Читайте також  росія оголосила ультиматум Україні: що за дикі вимоги

Ви можете спрогнозувати, хто переможе – Ізраїль чи Палестина?

Звичайно, Ізраїль. Але у них не вийде так швидко закінчити війну. Вона може тривати місяць-півтора-два. Але розв’язка відбудеться в кінці листопада. Ізраїльська армія увійде в Сектор Гази і буде зачищати всіх цих бандитів.

І наостанок скажіть: коли закінчиться війна в Україні?

Як я вже говорив, війна закінчиться відразу ж після смерті Путіна. Я думаю, що він уже помер, тому що його двійники націлилися на переговори. Зараз вже програється трек переговорів. Єдине позитивне рішення – обидві сторони виходять до кордонів до 24 лютого 2022 року, а далі подивимося.

Переговори почнуться в наступному місяці, при входженні Меркурія в знак Стрільця. До Нового року може дозріти така тенденція як різдвяне перемир’я і заморозка конфліктів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело