В країні буде ще один Майдан! Зеленський зробив потужну заяву

Кошти в розмірі 2,6 млрд доларів, виведені олігархом Ігорем Коломойським із “ПриватБанку”, повинні бути повернуті в Україну.

Про це в інтерв’ю з журналістами провідних західних ЗМІ заявив кандидат у президенти України і шоумен Володимир Зеленський. Він наголосив, що в бюджет повинні бути зараховані всі вкрадені гроші українських олігархів, які вони ховають за кордоном.

“Звичайно ж, я за те, щоб усе було чесно. Щоб гроші, якщо буде доведено, що вони вкрадені, повернулися в бюджет нашої країни, однозначно”.

Зеленський вважає, що олігархи ніяк не повинні впливати на політичні процеси в Україні, проте жорстка війна з ними призведе до негативних наслідків.

“Вони не можуть впливати на політику, не можуть купувати партії, це кримінал. У них величезна кількість, та усі фактично, підприємства в їхніх руках. Це величезна кількість робочих місць. Тому, якщо піти жорсткою війною проти них, люди втратять робочі місця, в країні буде ще один Майдан”, – попередив він і відразу ж додав, що: “Піднімати Майдан ніхто не буде. Крові досить в нашій країні”, – коментуючи питання журналіста, чи буде він ініціювати будь-які акції протесту, якщо програє президентські вибори.

Крім того, на думку кандидата, олігархи не повинні впливати на ЗМІ:

“Однозначно жодного впливу на медіаресурс, інформаційну атмосферу в країні. Так, вони власники каналів, розглядайте канал як бізнес, але інформаційний блок на кожному теле-, інтернет-, радіомовнику повинен їм не підкорятися. Вони повинні бути портфельними інвесторами”.

Також, український шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що має намір очолювати країну тільки один термін у разі обрання президентом і залишити бізнес.

Зеленський, зокрема, зазначив, що хоче залишити “слід в історії”.

Читайте також  Розкрито значення містичного інциденту на інавгурації: «Зеленський втратить …»

Також Зеленський додав, що готується до парламентських виборів.

“Уже розпочато процес мого виходу з компаній.

…я в період до парламентських перегонів хотів би бути поза всіма контрактами, що пов’язані з моїм бізнесом”, – зауважив він.

За словами Зеленського, у нього немає зобов’язань перед жодним із власників каналів, і що він не є обличчям телеканалу “1+1”, є лише контракт студії “Квартал 95”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -