Чому Джамала відмовила Потапу 15 років тому

Потап відверто розповів про своє минуле.

За лаштунками сьомого сезону талант-шоу «Голос країни»,який стартує 22-го січня на 1+1, Потап розповів, що пов’язує його з Джамалою та як він познайомився із відомою співачкою.

Зірковий тренер зізнався, що він зустрів Джамалу ще 15 років тому. До того, як Потап почав виступати з Настею Каменських, він приходив у консерваторію та шукав вокалістку, з якою міг би співати дуетом. У той час Джамала була однієї із претенденток.
Джамала – це правда, вокал і чиста емоція. Вона завжди каже правду. Її не змінила ні слава, ні перемога на Євробаченні. Вона залишилася такою, якою була, – розповів Потап.

За словами Потапа, з появою нових тренерів – Джамали та Сергія Бабкіна – на шоу розпочалося веселе і дружнє змагання за найкращий голос країни.

На кепочном @realpotap sooo real:)))

A photo posted by Jamala (@jamalajaaa) on

Oct 27, 2016 at 8:37am PDT

Потап розповідає, що Сергій Бабкін, який скоро випустить новий альбом, подарував шоу «Голос країни 7» своє тепло та бачення світу.

Він чудовий актор, який відчуває людей, спілкується з ними та любить життя, – підкреслив зірковий тренер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним.

Потап – єдиний з тренерів займається продюсерською діяльністю. Він зізнався, що у новому сезоні прагне знайти «той самий» голос і співпрацювати з його власником.

Як продюсер я шукаю народний і новий голос. Найголовніше, що я можу передати вокалістам – це свій досвід, – поділився Потап.
Зірковий тренер переконує, що перемога це – не головне. Важливо оволодіти собою, сценою, стати на місце глядача та просто навчитися отримувати задоволення – це основна місія тренера на шоу «Голос країни».

Це люди такі, як ми з вами. Тільки вони постійно перебувають у шаленому стресі. Моє першочергове завдання – позбутися того стресу та передати свій досвід, – каже Потап.

Потап пообіцяв, що у новому сезоні він обов’язково здивує усіх.

Нагадаємо, скоро у кінотеатрах покажуть фільм про Джамалу.

Читайте також  Насті Каменських – 30: гульнула з Потапом в Нью-Йорку перед весіллям

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -