Електронна сигарета позбавила хлопця семи зубів (фото)

Ендрю Холл з Покателло (штат Айдахо, США) потрапив у реанімацію після того, як електронна сигарета вибухнула у нього в роті.

Про це повідомляє портал Fishki.net.

За словами хлопця, він вже рік курить електронну сигарету і дотримувався всіх інструкцій виробника при користуванні пристроєм.

Як розповів Ендрю Холл, він збирався на роботу, коли стався інцидент.

“Я втратив як мінімум сім зубів, отримав опіки обличчя та шиї 2-го ступеня і у мене витягали шматки пластику, зубів і сторонніх предметів з порожнини рота, горла і губ. Осколки пластику залишалися у мене в роті та горлі ще довгий час після інциденту”, – ділиться подробицями події Ендрю.

Як уточнив він, вибух був на стільки сильним, що постраждав і його будинок.

Після цього випадку американець перестав курити електронні сигарети. Він сподівається, що його сумний досвід стане уроком для тих, хто ще не відмовився від електронних сигарет і, принаймні, змусить знайти інші способи куріння.

Інформаційний портал “Знай.uа” писав раніше, що 53-річний житель Каліфорнії отримав опіки через вибух електронної сигарети в кишені.

Схожий випадок стався у Нью-Йорку, де місцевий житель постраждав від вибуху електронної цигарки, яка лежала в кишені його штанів.

Читайте також  Путін скасував кримінальне покарання за домашнє побиття

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -