Штовхнула на ліжко, зняла штани і згвалтувала. Чоловік описує детально інцидент

Джиммі Беннетт, який звинуватив італійську акторку в зґвалтуванні, виступив на італійському телешоу.

Американський 22-річний молодий актор Джиммі Беннет, який звинуватив італійську акторку Азію Ардженто в зґвалтуванні, виступив на італійському телешоу Non è l’Arena, де вперше у подробицях розповів про те, що сталося.

Деталі інциденту, який стався 2013 року у Лос-Анджелесі, передає видання New York Times.

Беннет у інтерв’ю зауважив, що пані Ардженто, якій на той час було 37 років, запросила його до готельного номера, як він спочатку думав, для обговорення італійського фільму, в якому вона хотіла, щоб він взяв участь.

Однак, одразу при зустрічі вона пригостила неповнолітнього юнака шампанським, а потім почала цілувати його. За словами актора, він спершу вирішив, що поцілунки – це просто вияв італійських коренів Ардженто, проте потім вони стали тривалішими.

“Я відчував, що це вже не дружній поцілунок, проте мені важко говорити про це зараз перед незнайомцями”, – зазначив Джиммі.

За словами Беннетта, потім Ардженто штовхнула його на ліжко, зняла з нього штани і зґвалтувала.

Однак ведучий телешоу висловив сумнів в тому, що сексуальний акт чоловіка або хлопчика з жінкою може вважатися зґвалтуванням. Через що він уточнив у Беннета, чи була в нього еякуляція в кінці статевого акту, на що той відповів “Так”.

Актор підкреслив, що жінка “може приваблювати чимось і все одно зробити акт насильства щодо чоловіка”.

Також у розмові Беннет прокоментував знімок, на якому він разом з оголеною Азією знятий у ліжку. Хлопець зауважив, що фотографія була зроблена на його телефон, однак ведучий звернув увагу, на те що Беннет не засмучений на знімку, чим викликав шквал аплодисментів у студії.

Читайте також  Більше половини українців підтримують відновлення смертної кари

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело