“Поліція знайшла старий колодязь”: жінка разом із неповнолітнім сином жорстоко вбили главу сімейства, а потім забетонували труп

На Закарпатті сімейна сварка закінчилася жахливим вбивством в дусі італійської мафії. 43-річний житель містечка Хуст зник, а через півтора місяця його тіло знайшлося.

Як з’ясувало слідство, чоловіка на ґрунті неприязних відносин вбили дружина і неповнолітній син. Примітно, що на момент вбивства вони були в процесі розлучення. Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, про зникнення сина в поліцію повідомив його батько. Зниклого чоловіка оголосили в розшук.

Правоохоронці встановили, що розшукуваний проживав у спільному будинку з трьома дітьми і дружиною, передає УНН. Саме найближчі родичі викликали підозру, оскільки після зникнення чоловіка і оголошення його в розшук дружина і 17-річний син кудись зникли. У дворі їхнього будинку поліція знайшла забетонований старий колодязь.

Коли правоохоронці відкопали його, то виявили на глибині 4 метрів тіло розшукуваного чоловіка. За цим фактом поліція почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Жінку та її 17-річного сина, яких підозрюють у скоєнні умисного вбивства, оголошено в розшук.

Читайте також  У ніч на 23 квітня українці зможуть побачити перший весняний зорепад

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -