“Обступили четверо і за хвилину..”: Цигани обікрали львівську чиновницю просто у центрі міста

8 жовтня, у Львові на площі Ринок у керівниці відділу промоції ЛМР Соломії Короненко четверо осіб ромської національності вкрали гаманець. Жінка звернулась до патрульних поліцейських, та її попередили, що довести провину злодіїв неможливо, написала Соломія Короненко на своїй сторінці у Фацебук, передає Корупція.Інфо.

«Пильнуйтеся дуже, бо наче доросла дівчинка, а от як 4 обступили і за хвилину вже йшли в напрямку катедри. І патрульні мали їх фото, але ж “ми нічого довести не можемо”», – пише вона.

Як розповіла Соломія Короненко, вона вже написала заяву у поліцію та чекає, коли з нею вийде на зв’язок слідчий.

«Патрульні сказали, що навіть якщо я бачила і впізнала крадіїв, то довести, що саме вони вкрали гаманець неможливо. Я працюю у міській раді і буваю на Площі ринок кожен день. Дуже часто бачу цих осіб, патрульні також одразу зрозуміли, про кого йдеться, і показали мені їх фото», – розповіла вона.

За словами речниці Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлани Добровольської, у такому випадку потрібно чекати на дії слідства. «Звичайно, поліція зробить все можливе, щоб довести вину. Якщо доказів буде недостатньо, то потрібно дивитися по ситуації, бо в кожного вона індивідуальна. Потрібно самому приходити і питатися, як проходить слідство», – зазначила Світлана Добровольська.

Щоб уберегтися від подібних випадків, речниця управління Національної поліції радить завжди бути пильними та слідкувати за своїм майном.

Читайте також  У Львові знайдено тіла сім’ї: жахливий випадок поставив на вуха все місто

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -