Дуже любила Бога: Трагічно загинула учениця богословської семінарії

У львівській лікарні померла 21-річна активістка Національного корпусу Львівщини Ніна Ходзевич, яку 16 квітня збив на пішохідному переході автомобіль. Після ДТП дівчина перебувала у критичному стані в реанімації.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

«Коли Ніна тільки доєдналася до Нацкорпусу, то була тихенька і сором’язлива, — каже LMN друг Ніни Василь. – Коли ми почали з нею більше спілкуватися, то зрозуміли, що вона дуже весела і добра. Ніна була віруючою, з великою повагою ставилася до Бога. Таких добрих людей, як вона, є дуже мало. Ніна була справжнім екозахисником. Коли в Одесі хотіли забудувати Літній театр на місці насаджень, то вона допомагала місцевим, які проти цього боролися. Ніна вела свою інформаційну боротьбу.»

Дівчина родом з Херсона, до Львова приїхала вчитися у богословську семінарію. Членкинею Нацкорпусу стала близько року тому.

«Ніна любила займатися спортом, навіть пробігла півмарафон, — каже Василь. – Деколи могла до всіх сказати: «А давайте разом станемо в планку». Вона ходила в тренажерний зал і навіть хотіла піти у бійцівський клуб до хлопців. Дуже шкода, що людини з такою чіткою громадською позицією не стало.»

Зараз у Львів приїхали мати дівчини та два брати.

У день трагедії Ніна переходила дорогу по зебрі. На неї наїхав 25-річний водій автомобіля «Тойота Королла», мешканець Івано-Франківської області.

Читайте також  Чому не завжди варто ділитися своєю радістю з оточуючими

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -