Через пост нареченої у соцмережі священик відмовився вінчати пару

Пост 25-річної нареченої з австралійського міста Балларт в соціальній мережі Facebook на підтримку oднoстaтeвих пар обернувся для неї неприємностями та зіпсованим настроєм перед весіллям, повідомляє “Радіо Максимум“.

Каталізатором всіх проблем став місцевий священик пресвітеріанської церкви Стівен Норт. Святий отець у відповідь на такий вчинок дівчини надіслав їй листа, в якому повідомив, що відмовляється вінчати пару.

“Після всіх проведених бесід і проповідей ви повинні були зрозуміти, що схвалення oднocтaтевих шлюбів суперечить вченню Ісуса Христа і поглядам, на які спирається пресвітеріанська церква Австралії”, – пояснив він.

При цьому Норт додав, що, можливо, хтось інший погодиться обвінчати пару, але порадив врахувати сказане стосовно ставлення пресвіторіанців до гeїв.

У свою чергу закохані, які були прихожанами церкви протягом десяти років, назвали такий вчинок священика ганьбою, але весілля не скасували. Пара вирішила взяти шлюб за світським обрядом і зaреклaся не ходити до церкви, де їм відмовили у вінчанні.

Читайте також  “Під приводом упізнати труп”: Священика, який зустрічався з Саакашвілі затримали і…

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -