Ось це поворот у мобілізації: чоловіків, які виїхали за кордон, хочуть позбавляти громадянства та майна

Ось це поворот у мобілізації: чоловіків, які виїхали за кордон, хочуть позбавляти громадянства та майна

Українцям розповіли, як можуть покарати тих чоловіків, котрі втекли від війни за кордон
Багато чоловіків під час повномасштабної війни встигли виїхати за кордон і там спокійно проживають, тоді як інші захищають свою батьківщину ціною власного життя. Щодо тих, хто виїхав, уряд планував вживати різних заходів, щоб таким чином повернути їх в Україну та закликати до захисту батьківщини. Про те, що ще хотіли б зробити щодо тих, хто відсиджується в інших країнах, стало відомо з повідомлення Мар’яни Бузуглої.

Отже, нардеп Безугла у себе в соціальній мережі опублікувала невелику статтю щодо чоловіків, які виїхали за кордон. До речі, під її публікацією з’явилося багато коментарів, які підтримують таку ініціативу.

Так от, Безугла написала про те, як ставляться українці до того, щоб позбавляти майна та громадянства чоловіків, що виїхали за кордон.

“Як ви ставитеся до того, щоб громадянам, які підлягають заклику, але виїхали за кордон, дати термін на повернення, а у разі неповернення, позбавити громадянства / заарештувати активи / інші обмеження? Цікава думка. Додаток: Наприклад, активи віддати сім’ям загиблих воїнів.”

Таку думку нардепа у коментарях потримало багато українців.

Читайте також  Зеленський терміново звернувся до українців через “формулу Штайнмаєра: “Я когось сильно засмучу”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело