Відеошок: пілот налякав пасажирів “прощальним маневром”

Повітряне судно ледь не врізалося в будівлю аеропорту

Пілот авіакомпанії Air Berlin, яка в серпні оголосила про банкрутство, вирішив ефектно відзначити припинення польотів, влаштувавши екстремальну і видовищну посадку лайнера. Відео опубліковано на YouTube.
На кадрах запису видно, як пасажирський лайнер Airbus A330 мало не врізався в термінал, тому що пілот хотів гідно “попрощатися з усіма”. Лайнер здійснював рейс за маршрутом Маямі-Дюссельдорф. Як розповів командир екіпажу, таким чином хотів попрощатися з клієнтами компанії.
Однак пасажири і відвідувачі аеропорту злякалися і не оцінили прощальний жест.

“Я раптом згадав про 11 вересня і про катастрофу A320 у Франції”, – розповів один з очевидців.
“На мить здалося, що лайнер не встигне зробити маневр і вріжеться в термінал”, – поділився враженнями інший очевидець.
Офіційні представники авіаперевізника засудили рішення командира екіпажу як таке, що суперечить вимогам безпеки і пообіцяли провести розслідування.
Нагадаємо, що недавно Болівії сталася аварія легкомоторного літака, в результаті чого загинули чотири особи.
У Конго наприкінці вересня 2017 року після зльоту розбився військовий літак, загинуло 12 осіб. Міністр оборони республіки Конго Кріспін Атама Табі заявив, що в авіакатастрофі військового літака Ан-12 загинули 12 членів екіпажу.
А в Іспанії біля бази Альбасете розбився винищувач Eurofighter, який повертався з параду з нагоди Національного свята Іспанії. Літак був одним з чотирьох винищувачів, які брали участь у військовому параді в Мадриді.

Читайте також  Відомий російський актор жорстоко побив дружину

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -