Дізналася про вагітність за день до пологів

37-річна Ліан Аллен з графства Хемпшир до останнього не знала, що вагітна. Жінка звернулася до лікарів зі скаргами на біль у нирках, а потрапила у пологовий зал.

Жінка зізналася, що навіть не підозрювала про вагітність. Хоча і відчувала деякі симптоми, на які не звертала уваги. Швидко втомлювалася, у неї часто піднімався тиск, отікали ноги. Саме затримка рідини в організмі і змусила її звернутися до лікаря.

“Під час УЗІ нирок лікар сказала мені, що їй потрібно щось мені повідомити. Я злякалася, що це – пухлина. Але, коли вона сказала, що я вагітна, я трохи з ліжка не впала”, – розповіла Аллен.

Лікар повідомила Аллен, що вона на 31-му тижні вагітності. Показала жінці плід на екрані. А вже за 30 год. Ліан тримала на руках маленьку доньку, повідомляє bagnet.org

У подружжя вже двоє дітей. Навіть після народження третьої дитини не могли повірити, що стали батьками. Справа у тому, що Кевін зробив на той момент вазектомію (чоловіча стерилізація). Наважилися на такий крок після викидня Ліан за рік до цього. Тоді пара вирішила більше не заводити дітей.

Та дивом жінка знову завагітніла. Тепер у родині троє дітей.

Читайте також  Здається, що це історія з якогось фільму, але це моє життя, на жаль, не фільм, і не книга

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -