Мешканців будинку 13 років будив замурований у стіну будильник

Сюжет про страждання мешканців будинку випадково побачили співробітники компанії, яка спеціалізується на установки систем опалення.
Тринадцять років страждали жителі одного з будинків американського містечка Росс в Пенсільванії через електронний будильник.

Кожен день рівно о 06:50 він починав дзвеніти, і вимкнути його не було ніякої можливості. А все тому, що той перебував у стіні будинку, передає KDKA-TV.

Все почалося з того, що в 2004 році домовласник вирішив визначити, де саме проходить прихований в стіні кабель, що веде до телевізійної антени. Для цього він завів будильник і спробував спустити його по трубі на мотузці. Під час спускання годинник впали, і витягнути його назад чоловік не зміг.

З того часу щоранку протягом 13 років будильник дошкуляв усім, що в будинку.

У червні цю історію розповів місцевий телеканал. Репортаж побачили співробітники компанії, що спеціалізується на установці систем опалення, і вирішили допомогти людям.

Щоб знайти будильник, вони застосували камеру. Побачивши джерело багаторічних проблем, працівники витягли годинник через отвір, виконаний з боку гаража. При огляді виявилося, що пальчикова батарейка, яка стільки років підживлювала будильник, окислилась, але продовжувала працювати!

Читайте також  У нас буде дитина, – Таня не помітила, як коханий змінився на обличчі. Можливо тому, що миттєво опанував себе

Шукайте деталі в групі Facebook