Відвертість: вражаючі факти про пеніс

Та чим же й ще він там може нас ще здивувати? А от і ні, виявилося, може! Звучить, дійсно смішно, проте так воно і є: пеніс таїть в собі ще багато таємниць.


1. Одвічна несправедливість: оргазм у жінок у середньому триває 23 секунди, а ось у хлопців – лишень шість.

2. Ваш хлопець палить та не хоче кидати? Розкажіть йому це і, ми впевнені, що цигарку у його роті чи руці ви більше не побачите. Як стало відомо, паління може зменшити довжину члена на цілий сантиметр! Воно також негативно впливає на судини і погіршує ерекцію!

3. У чоловіків немає кістки в члені, ймовірно, через те, що люди ведуть моногамний спосіб життя. Кістка, що наявна у багатьох тварин в пенісі, носить назву «пріапова кістка». Її призначення – продовжувати статевий акт. Вчені з Лондонського університету оцінили величину «пріаповой кістки» у 2 тис. видів ссавців, включаючи приматів. Вони з’ясували, що чим довше ця кістка, тим довше триває злягання.Те ж справедливо для тих видів, у яких більше одного партнера або сезонне спаровування, відповідно, висока конкуренція.

Ця кістка була і у предків людини, але зникла, як тільки людина стала вести спосіб життя «серійної моногамії», тобто коли протягом тривалого періоду часу у людини зберігався лише один партнер.

4. Розмір стопи нічого не розповість тобі про довжину його члена. Так-так, це відомий міф: ні розмір ноги, ні відстань від великого до вказівного пальця не підкажуть тобі, на що розраховувати після того, як він розстебне ширінку.

5. Перший «стояк» у хлопчиків трапляється ще в утробі. Багато матерів відмовляються вірити, що у їх синів-підлітків вже може бути інтимне життя, але вона починається, в деякій мірі, раніше, ніж вони думають. Набагато раніше.

Читайте також  Факти про День Валентина, які ви могли не знати

6. Чоловікам не потрібен головний мозок, щоб еякулювати, для цього нехитрого процесу досить спинного мозку.

7. Лікарі навчилися вирощувати шкіру з крайньої плоті обрізаних людей. З однієї крайньої плоті можна зробити 23 тис. кв. м.

В цьому році вчені допомогли чоловікові, який страждав від важкої еректильної дисфункції, створивши йому біонічний протез з металу, який активується віддалено при нагріванні.

8. Один чоловік з 400 здатний задовольнити себе орально без будь-якої сторонньої допомоги.

9. Існує два типи членів: перші збільшуються і збільшуються при збудженні, другі виглядають вражаючими в спокійному стані, але при збудженні майже не збільшуються.

10.Виявляється, уявлення про «ідеальний член» різниться в залежності від країни. Наприклад, найбільш «великі» побажання у австрійців і поляків – вони розраховують на 17,3-17,6 см, у Німеччині – 16,5 см, у Франції – 14,9 см, а в Великобританії і зовсім 14,2 см .

11. Колись член теж був клітором: в ті часи, коли плід тільки формується в утробі, все починається саме з клітора – поки чоловічі гормони перетворюють його на пеніс.

Джерело – bdzhola.com

Шукайте деталі в групі Facebook