Дощі з грозою та вітер 40 м/с: Україну атакує новий небезпечний шторм

Дощі з грозою та вітер 40 м/с: Україну атакує новий небезпечний шторм

Температура повітря опуститься ще нижче. Зранку 3 квітня буде 5-10 градусів тепла.

Погода в Україні 3 квітня буде прохолодно. Синоптики попереджають про потужний вітер та дощі з грозами. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні синоптики прогнозують штормовий вітер – до 15-20 м/с, у Карпатах – 25 м/с. Оголошено штормове попередження – І рівень небезпечності. За даними ventusky, у багатьох областях пориви вітру можуть досягати 40 м/с.

У цей день в Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода 3 квітня
В Україні 3 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день на території західних, північних, Вінницької областей будуть дощі з грозами. Вітер в цей день буде західний зі швидкістю 7-12 м/с. У північних, Вінницькій, Черкаській областях будуть сильні пориви вітру – 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат – 25 м/с.

“Температура вночі 5-10°, вдень 12-17°, у південній частині до 20°. На високогіp’ї Карпат невеликий дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  Україну накриє потужний антициклон Цербер: пекельна спека охопить всю країну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело