Зірки рекомендують п’явок для омолодження і вагінальну баню для посилення сексуальності

34-річна австралійська супермодель Міранда Керр під час конференції «In Goop Health», що проходила в минулі вихідні в Лос-Анджелесі з ініціативи актриси Гвінет Пелтроу, розповіла, що використовує древній метод омолодження шкіри обличчя – п’явок.
При цьому Міранда говорить, що тримає цих п’явок в своєму приватному ставку, так як її категорично не влаштовувало, щоб після кожної процедури ці живі створіння викидалися і гинули.

Австралійський сайт Sky News наводить слова Керр про те, що вона зважилася на цей метод омолодження, оскільки гірудотерапія відома протягом декількох тисяч років.

Не менш екстравагантними є старовинні рецепти, до яких вдається сама упорядниця конференції 44-річна Гвінет Пелтроу. Вона вважає за краще вагінальну баню і апітерапію (лікування бджолами).

Жінки багатьох народів Африки, Азії та Південної Америки до сих пір використовують вагінальну баню (коли жінка деякий час сидить над гарячою водою з розмарином, полином, базиліком і іншими травами), вважаючи, що це сприяє і здоров’ю, і сексуальності.

Читайте також  Новий кліп Віри Брежнєвої І Дана Балана підкорив Мережу: відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -