Україну найближчим часом накриє штормовий циклон: коли прийде потепління

Україну найближчим часом накриє штормовий циклон: коли прийде потепління

Синоптики прогнозують сильні дощі, грози та потужний вітер – до 20 м/с.

Погода в Україні 24 квітня буде дощовою. Синоптики прогнозують грози та сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко стверджує, що в Україну вривається потужний циклон з півдня. Саме він і принесе сильні дощі та вітер. Тепло та сонячна погода прийде вже найближчими вихідними.

Погода 24 квітня
В Україні 24 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощі майже по всій Україні, крім східних, Сумської областей та на Приазов’ї. Вітер в цей день буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру – до 20 м/с.

“Температура вночі 5-10°, в південній частині до 13°; вдень 12 17°, на півдні та південному сході країни 19-24°, в Криму до 28°. На високогір’ї Карпат вночі мокрий сніг, вдень дощ; температура вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +24
За даними meteoprog, 24 квітня в Україні буде вітряно та мокро. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +12…+24 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до +6…+8 градусів.

Читайте також  "Із чистого аркуша не вийде": Лавров назвав умови для переговорів Росії та України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело