Синоптик прогнозує 10-градусні морози в Україні: де буде найхолодніше

Синоптик прогнозує 10-градусні морози в Україні: де буде найхолодніше

Найближчими днями в Україні похолоднішає.

На вихідних в Україні похолоднішає. Подекуди вночі температура падатиме до -10 градусів. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“У ніч на цю суботу температура повітря становитиме -2…-8 градусів, на крайній півночі місцями до -10 градусів. На півдні та південному сході 0…+4 градуси”, – повідомила вона.

Завтра вдень, за її словами, у більшості областей України очікується від 3 морозу до 1 тепла. На південному сході буде тепло, на Запоріжжі, Донеччині та Луганщині очікується +2…+4 градуси.

20 січня мокрий сніг, місцями з дощем, очікується у центральних областях, на півдні та південному сході. На півночі, заході України збережеться погода без істотних опадів, а в західних областях навіть ймовірні сонячні прояснення.

У Києві у суботу також буде без опадів й дещо похолоднішає: вночі -4…-6 градусів, вдень -1…-3 градуси. “На дорогах ожеледиця, слизько, обережно!” – попередила Наталка Діденко.

У неділю, за її даними, в Україні переважатиме холодна погода, проте серйозних опадів не передбачається. “Хіба що на Полтавщині, Дніпропетровщині, Черкащині та у Кропивницькому з районами можливий невеликий сніг”, – зауважила синоптик.

Похолодання в Україні
Синоптик Ігор Кібальчич також прогнозує похолодання. На вихідних, за його даними, температура в Україні впаде на 6-8 градусів. Разом із похолоданням, за його словами, малоактивні атмосферні фронти стануть причиною невеликих, місцями помірних снігопадів, уКриму та Приазов’ї – з дощами.

Читайте також  У МОЗ розповіли про наслідки тривалого носіння маски

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело