ТЦК проводять масові рейди у вихідні: під прицілом ТРЦ, маршрутки, ресторани

ТЦК проводять масові рейди у вихідні: під прицілом ТРЦ, маршрутки, ресторани

Проте слід нагадати нашим читачам, що фотографувати особи військових (під час роботи) заборонено.

В Україні триває загальна мобілізація, а також продовжується дія військового стану. Обласна влада дала “зелене світло” на вручення повісток у містах. Наразі співробітники ТЦК та СП виконують свою роботу у громадських місцях, таких як торгово-розважальні центри, громадський транспорт і навіть у фітнес-клубах.
У соціальних мережах з’явилися кадри з Івано-Франківська, Миколаєва та Одеси. Про це пишуть Telegram-канали.

Так, наприклад, у місті Одеса співробітники ТЦК та СП проводили ранкові так звані рейди міськими маршрутками. Під наглядом поліції зупиняються вибірково автобуси та перевіряються документи у чоловіків.

А от у місті Івано-Франківськ співробітники ТЦК групою з кількох десятків людей навідувались до місцевих торговельно-розважальних центрів.

У місті Миколаїв військові також побували у великому магазині з будівельними матеріалами (з метою безпеки – без назв). Також пишуть про роздачу повісток у Чернівцях у ТРЦ.

Варто також нагадати нашим читачам, що посилення мобілізації саме особовим складом ТЦК немає і не передбачається найближчим часом. Як зараз відбувається мобілізація, розповів представник Полтавського обласного ТЦК Роман Істомін. Він заявив про недотримання правил воєнного обліку.
Істомін заявив, що під час адресного сповіщення по квартирах було виявлено, що багато громадян порушують правила обліку та не повідомляють своєчасно про зміну місця проживання. За словами Істоміна, кількість працівників ТЦК не була збільшена, тому посилення мобілізації та вручення повісток відбувається за рахунок нових методів та підходів.

Читайте також  ТЦК прийдуть додому: які нововведення чекають чоловіків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело