Конфлікт не “заморозять” – буде кінець війни: з’явилася чітка дата – українці схрестили пальці

Конфлікт не “заморозять” – буде кінець війни: з’явилася чітка дата – українці схрестили пальці

Таролог Стелла поділилася прогнозом щодо війни в Україні
Українці впевнені, що загарбницька війна, яку почала росія проти України, завершиться перемогою нашої країни. З’явився прогноз астролога Стелли, коли українцям чекати перемоги, пише Апостроф.

Багато астрологів та тарологів вже поділилися своїми прогнозами, чого варто очікувати у 2024 році. Таролог Стелла теж розповіла своє бачення, які події відбудуться наступного року і коли настане кінець війни.

Вона не бачить заморожування військового конфлікту. Мало того, навіть запевняє, що в цей період українські військові зможуть просуватися з новою силою.

Стелла додала, що країни Заходу в результаті зможуть консолідуватися і надати Україні велику підтримку наступного року.

Провісниця також описала, якою бачить ситуацію в США зараз. За її відчуттями, республіканці, демократи між собою воюють, ставлять якісь певні умови, хто дає більше, хто дає менше. Кожна сторона зосереджена на чомусь своєму.

Однак у всіх є чітке розуміння, що Україну неможливо залишати. Тому слова таролога можна розцінювати як те, що Україні все ж таки надійде допомога від США.

Також вона додала, що варто чекати на якісь хороші новини про надання сили Україні, щоб наша армія могла просуватися. Тому заморозки не буде, впевнена таролог.

Стелла відреагувала і на заяви, що наступний потужний контрнаступ Україною може бути проведений лише у 2025 році.

На її думку, такі заяви спрямовані на дезорієнтацію суспільства. Мало того, вона заявила, що не бачить війни у ​​2025 році.

Таролог додала, що їй випала карта Шістки Жезлів, а вона означає перемогу. Тому Стелла вважає, що вже у 2025 році війни на території України не повинно бути.

Читайте також  "Готують заміс": астрологи назвали критичний регіон України до кінця січня і місяць закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело