“В Україні погода зіпсується прямо завтра, мороз у -16 градусів може триматися тиждень”: синоптики про снігопад і дощ

“В Україні погода зіпсується прямо завтра, мороз у -16 градусів може триматися тиждень”: синоптики про снігопад і дощ

Експерти повідомляють українців про погіршення погодних умов прямо завтра. Мешканців України попереджають про опади і похолодання.

Як інформує “ТСН”, у четвер, 14 грудня, у деяких областях України будуть сильні опади та пориви вітру до 15-20 м/с. Крім того, місцями – ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде помірні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Втім, на півдні дощитиме. Вночі в Карпатах та на Закарпатті, а вдень у північно-східних областях прогнозують значні опади. На дорогах, крім півдня країни, місцями ожеледиця. У південних, центральних та північно-східних областях пориви сягатимуть 15-20 м/с.

На переважній більшості території України температура повітря вночі та вдень становитиме від 1° морозу до 4° тепла. Прохолодніше в нічну пору буде на сході та північному сході – 1-6° морозу. Вдень на Закарпатті та у центральних областях стовпчики термометрів піднімуться до 3-8° тепла, а на півдні – до + 8-13°.

Також нагадуємо, що раніше метеоролог Ігор Кібальчич запевнив, що морози -14-20 градусів здатні стабільно утримуватися до 20-х чисел грудня. Особливо у Карпатах.

Читайте також  А Може Пенсіонерам Роздати По 1000 Грн На Їжу?! Це Не Влада, Це Якась Декорація! — Степанов Не Витримав

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело