Геращенко тицьнули носом в нахабну брехню на очах у всієї України: лила бруд на Зеленського

Ірина Геращенко відповідала в стилі “Європейської солідарності”

Віцеспікер Верховної Ради і представник партії Порошенка “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко зробила гучні заяви в ефірі політичного шоу “Право на владу” на “1+1”.

Ірині нагадали про обіцянки, які вона дала 6 липня:

Ви обіцяли, що парламент проголосує за закон про імпічмент та за закон про незаконне збагачення. Що сталося? Чому не проголосували?”

Під час питання соратниця Порошенка нервово посміхалася, кивала головою і намагалася зробити вигляд, що не переживає на рахунок питання. Після того, як вона його почула, то відразу спробувала виправдатися і викрутитися:

Ми проголосували за закон “Про тимчасові слідчі комісії” (ТСК), де зафіксована процедура імпічменту. Ми озвертаємось до шановного пана Разумкова, щоб Зеленський підписав цей закон. Що стосується закону “Про незаконне збагачення”, то я наполягаю на тому, що чинний парламент повинен за нього проголосувати. Важливо, щоб ми зібралися на цю позачергову сесію”.

Ведуча перебила її, запитавши, чому досі не зібралися. Разумков теж попросив не маніпулювати термінами, так як сесія ще не закінчена і їх просили зібратися на позачергове засідання, а не сесію.

Я хочу відзначити, що відбулося урочистое закриття сесії ВР” – намагалася виправдатися Геращенко.

Проте, вона вважає, що все одно, парламент повинен додатково зібратися, як того просить Володимир Зеленський, і розглянути питання, які залишилися.

Разумков вирішив вставити свою ремарку, так як Геращенко відповіла не на те питання, яке їй задавали:

Закон “Про імпічмент” не проголосований. Ви говорите про закон про ТСК, де прописана процедура імпічменту. Позиція президета була чіткою – не треба, як звичайно, займатися законодавчим спамом і скидати все в один горщик. Потім це не працює.”

Геращенко моментально почала відповідати в стилі партії “Європейська солідарність” і акцентувати свою увагу на тому, що потрібно створювати закони, як в Європі, а там процедура імпічменту прописана в законі про ТСК. А далі, перейшла до нападок на Разумкова. Той, у свою чергу, запитав, коли Геращенко або представник партії вибачиться перед ним і Зеленським за той бруд, який їх політсила вилила під час президентських виборів.

Читайте також  Зеленський підписав держбюджет-2020: яким він буде

“Я, як громадянка України, очікую того, що вся ваша команда вибачиться за всю ту грязь, що 5 років так само лив пан президент на Україну в своїх шоу.” – відповіла Геращенко

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -