Три хвилі ракетних ударів на 24 лютого: у Зеленського розкрили плани Путіна

Три хвилі ракетних ударів на 24 лютого: у Зеленського розкрили плани Путіна

Українців попередили про те, що ворог планує влаштувати потужну масовану ракетну атаку.

В офісі президент України попередили про те, що Росія має намір зробити черговий масований ракетний терор. Так, український політтехнолог, журналіст, антикризовий менеджер та керівник офісу Президента України Михайло Подоляк розповів про 3-хвильову ракетну атаку територією України 24 лютого.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «glavred»

Ось уже скоро буде так звана річниця російського вторгнення Росії на територію України. Знаючи те, як росіяни люблять різноманітні дати, очевидно, що вони влаштують масовану ракетну атаку.

За словами керівника офісу Президента України, ворог на даний момент збирає ракети, щоб ударити по Україні. Також Михайло Подоляк сказав, що ворог запускає кулі з відбивачами, щоб відволікти та дати навантаження на українські ППО.

«Вони це робитимуть, але на 24 лютого вони спробують накопичити той обсяг, який завжди використовують для масованого 3-хвильового каскаду, і показати, що вони ще мають “порох у порохівницях”», – попередив Михайло Подоляк.

Крім цього він сказав, що ворог намагається застосовувати нову тактику, щоб зменшити втрати своїх ракет.

«Вони справді шукають іншу тактику для того, щоби якось знизити свої ракетні витрати, бо їхня ракетна здатність уже не дуже на високому рівні. Особливо з високоточними ракетами маються на увазі “Калібри”, “Іскандери”, “Онікси”», – продовжив український чиновник.

Читайте також  "Ця війна - шанс для країни, ми ще подякуємо росіянам": українські танкісти демонструють військову міць у бою з окупантом рф (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело