росія оголосила ультиматум Україні: що за дикі вимоги

росія оголосила ультиматум Україні: що за дикі вимоги


росія висунула ультиматум Україні, що відомо
путін не збирається припиняти війну, навіть у тому випадку, якщо його максимальні цілі були б досягнуті. Даною інформацією 

ділиться американський Інститут вивчення війни ISW.

Представниця МЗС росії Марія Захарова заявила, що максималістські цілі російської федерації у війні проти України залишилися незмінними. Вона зазначила, що вимоги кремля щодо повної політичної капітуляції України та прийняття нею військових та територіальних вимог росії, не натякаючи на готовність до серйозних переговорів.

В інтерв’ю Марія Захарова повідомила, що стійке та справедливе вирішення питання в Україні можливе лише в тому випадку, якщо Захід перестане накачувати ЗСУ зброєю та якщо Україна здасть заявлені росією свої території та виведе з них свої війська.

Представниця МЗС росії повторила давню заяву кремля про те, що країна-агресор вторглася в Україну для «демілітаризації», «денацифікації» та «забезпечення прав російськомовних громадян».

Аналітики відзначили, що влада Росії постійно використовує поняття «денацифікація» як код для повалення обраної української влади та її заміни таким урядом, який кремль вважає прийнятним.

Коментарі Захарової чітко наголошують на тому, що на початкові цілі повномасштабного вторгнення росії в Україну не змінилися і що путін не має намірів припиняти війну, якщо його максималістські цілі було б досягнуто.

В інституті вважають, що росія не планує йти серйозні переговори з Україною, а переговори на умовах росії рівносильні капітуляції України та Заходу.

Читайте також  Відьма шокувала прогнозом щодо закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело