В Україні “посилять” мобілізацію: де шукатимуть чоловіків

В Україні “посилять” мобілізацію: де шукатимуть чоловіків

Військкомам виявилося мало вихоплювати чоловіків на вулицях, тому їх ще й шукатимуть у “розважаловці”

Повномасштабна війна триває разом із загальною мобілізацією та військовим становищем — вже майже два роки, з 24 лютого 2022 р.

З того моменту багато чоловіків вирішили увійти до складу ЗСУ. Але зараз із цим є якісь складнощі, тому працюють ТЦК та СП по всій країні. Іноді військкоми вдаються не до найкращих дій, влаштовуючи боротьбу з військовозобов’язаними прямо на вулиці.

Зокрема, у Харкові та області наразі вирішили посилити перевірки документів у чоловіків призовного віку у розважальних закладах. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синегубов у своєму Telegram.

За його словами, таке рішення було ухвалено на засіданні Ради оборони регіону у зв’язку з мобілізаційними процесами.

“Ми всі повинні розуміти — війна триває, ворог нікуди не подівся, тому оборона країни — наше спільне завдання”, – заявив чиновник.

Які саме заклади потрапляють до переліку “розважальних” – Невідомо. Однак це можуть бути і ТРЦ, і кінотеатри, і бари тощо. Відтак співробітники військкоматів посилять перевірку наявності у чоловіків військових квитків.

Водночас Синегубов наголосив, що мобілізаційні процедури мають проводитись виключно у рамках чинного законодавства України.

Читайте також  Українці І Не Здогадуються Що Їх Чекає Вже З 24 Серпня: На Банковій Повідомили, Що Вже З Понеділка Значно Посилюватимуть Карантин

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело