Якою буде погода в Україні з 13 по 16 листопада: безжальні атаки дощем, мокрим снігом та холодом

Якою буде погода в Україні з 13 по 16 листопада: безжальні атаки дощем, мокрим снігом та холодом

Перша половина листопада видалася особливо дощовою, але цей тиждень мало чим відрізнятиметься

Українці відчувають, що зима потихеньку бере кермо правління в свої руки, адже за вікном починає нещадно холодати. Перша половина листопада видалася особливо дощовою та вітряною. Стало відомо, якою буде погода цього тижня, з 13 по 16 число.

Про те, чого українцям чекати від погоди, можна дізнатися на офіційному сайті Укргідрометцентру. Так, за прогнозом синоптиків, погода не надто відрізнятиметься від попередніх днів – мешканців міст заливатиме дощ і атакуватиме холод.

У понеділок, 13 листопада, українці ще насолодяться залишками тепла і навіть сонцем. Денна температура повітря країною буде на рівні мінімум +6 градусів, а в південних областях сягне +14. Суттєвих опадів не передбачається. Вночі середньому від +1 до +8 градусів.

У вівторок, 14 листопада, погода помітно погіршиться. Абсолютно області затягне хмарами та дощем. Однак температура за вікном сильно не впаде, денна в середньому триматиметься на рівні від +4 до +12. На півдні традиційно тепліше, а на півночі – холодніше.

У середу, 15 листопада, синоптики теж прогнозують хмарну та дощову погоду, але інтенсивність опадів зменшиться. В країні температура повітря вдень буде помірною – від +4 і максимум до +14 на півдні. Ночі стануть трохи теплішими – в середньому від +4 до +8 градусів.

У четвер, 16 листопада, сонце нарешті порадує українців своєю появою, але хмари не розсіються. Окрім дощу, місцями у центральних та північних областях очікується мокрий сніг. Денна температура повітря значно впаде – від +2 і підніметься максимум до +12 на півдні. Вночі очікується перший “мінус” – у Чернігові та Сумах.

Читайте також  Правила спадкування в Україні знову змінилися: негайно біжіть до нотаріуса, щоб встигнути

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело