“Влаштують переполох”: астролог назвала міста, по яких Росія випустить ракети

“Влаштують переполох”: астролог назвала міста, по яких Росія випустить ракети

За її словами, найближчим часом в Україні буде гучно.

Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, що затишшя закінчилося. Зараз Росія планує влаштувати переполох, вона вже готується випускати ракети і дрони по Україні.

Як розповіла Вакуліна в коментарі “Главреду”, найбільша загроза нависла над центральною і західною Україною. Постраждати можуть ТРЦ, школи, університети, лікарні, житлові будинки та інфраструктура.

Вона додала, що найбільше побоюватися варто жителям Києва та Київської області, Одеси та Одеської області, Херсона, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Сум, Хмельницького, Чернігова, Львова та Львівської області.

“Взагалі загроза велика для окупованої території біля моря. Можливі жертви серед мирного населення, найімовірніше від осколків”, – додала Вакуліна.

Коли закінчиться війна – прогноз астролога
Астролог Влад Росс каже, що після смерті диктатора Володимира Путіна почнуться переговори. Тоді російські війська почнуть залишати Україну. Все буде йти до закінчення повномасштабної війни.

“Після смерті Путіна гарячий конфлікт може бути заморожений і почнуться переговори. Для початку мова піде про повернення до кордонів 24 лютого”, – додав Росс.

 

Читайте також  Астролог попередив про масовані ракетні обстріли у грудні: до чого готуватися українцям

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело