“Долар приголомшив всіх в Україні, ситуація із курсом валют радикально змінилася”: чи треба бігти в обмінники, поки не пізно?

“Долар приголомшив всіх в Україні, ситуація із курсом валют радикально змінилася”: чи треба бігти в обмінники, поки не пізно?

У проекті бюджету представники уряду закріплювали вартість долара у розмірі 41,4 грн/дол.

Як інформує “УНІАН”, Верховна Рада України ухвалила Державний бюджет на 2024 рік. І схвалений проект низкою правок відрізняється від того, який подавався на розгляд спочатку.

Зокрема, у кінцевому і ухваленому проекті був змінений очікуваний курс долара на наступний рік.

У проекті бюджету представники уряду закріплювали вартість долара на 2024 рік у розмірі 41,4 грн/дол. І під час останнього читання проекту Держбюджету прогноз за курсом дещо покращили.

У підсумку в остаточному і узваленому проекті Держбюджету Рада знизила курс з 41,4 грн/дол до 40,7 грн/дол.

Як відомо, від курсу долара залежить розмір найважливіших показників головного документа країни – передбачуваних доходів і витрат.

Як йшлося раніше, в банках України готівковий курс гривні до долара 9 листопада залишився на рівні попереднього показника – 37,70 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках можна було у середньому за курсом 37,20 грн за долар

Курс долара в “ПриватБанку” 9 листопада також залишився на рівні попереднього показника – 37,40 грн за долар. І курс готівкового євро у фінустанові теж не змінився і склав 40,40 грн за євро.

Читайте також  Увага, заробітчани! В Польщі суттєво змінили процедуру працевлаштування українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело