Сніг буде не лише в Карпатах: синоптик назвала дату сильного похолодання…

Сніг буде не лише в Карпатах: синоптик назвала дату сильного похолодання

Синоптик Наталка Діденко прогнозує мокрий сніг вже цього тижня. Такі опади будуть навіть у столиці.

Погода в Україні стала по-справжньому осінньою. Скоро українці зможуть відчути навіть зимову погоду. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо також прочитати: В кількох областях України вдарить +30 градусів: синоптик назвала дату.

17 жовтня в Україні буде холодно, але без опадів. Вночі місцями температура повітря опуститься до 2 градусів морозу. Однак вдень буде значно тепліше – 7-13 градусів тепла.

“18-го жовтня пануватиме суха повітряна маса із нічними та ранковими туманчиками. У Києві в середу опадів не передбачається, вночі +1+4 градуси, вдень +9+11 градусів. Четвер ще побуде без опадів”, – пише синоптик.

Діденко прогнозує, що вже у п’ятницю, 20 жовтня Україну накриють сильні дощі та увірветься похолодання. Лише на півдні буде тепліша погода. Вже наступного дня у західних та північних регіонах буде мокрий сніг. “Зима” прийде і в Київ.

Читайте також  “Намагався дати назад”: У Кривому Розі 16-річний водій легковика на швидкості збив коляску з однорічною дитиною

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело