Путіну зламали бункер

Путіну зламали бункер, він не може виступити перед росіянами. Подробиці атаки

Як з’ясувалося, секретне підземне містечко Путіна вже дуже навіть вразливе. Пора робити висновки.

Російський бункерний президент мав виступити перед учасниками Петербурзького міжнародного економічного форуму, але не обійшлося без ганебного скандалу.

Справа в тому, що хакери зламали системи бункера, з якого літній президент РФ повинен був вести трансляцію.

Як повідомляє УП, про проблеми в бункері хворого Путіна повідомив його особисті “розмовляючі вуса” у вигляді прес-секретаря Пєскова.

“Президент прийняв рішення перенести свій виступ на годину. Воно відбудеться не о 2 годині, а о 3 годині. За цей час будуть вжиті всі заходи для усунення наслідків цих кібератак. Головне – буде забезпечена можливість для всіх, хто має бути присутнім на пленарці, бути там”, – повідомили вуса Пєскова.

За словами прес-секретаря Путіна, масовані DDoS-атаки на інтернет-ресурси і систему акредитації ПМЕФ почалися ще 16 червня.

Вночі систему “тримали”, але 17 червня хакери змогли вивести з ладу “базу учасників форуму, систему акредитації, систему допуску по бейджах”.

Пєсков пояснив, що “виникла затримка з отриманням бейджів, з підтвердженням проходу на основну планерку”, і зараз фахівці працюють над тим, щоб цю проблему усунути.

Нагадаємо, раніше Пєсков обіцяв, що його шеф Путін зробить на Петербурзькому міжнародному економічному форумі “заяву надзвичайної важливості”.

Читайте також  “Триповерхові хороми біля водоспаду”: Як живе козак Гаврилюк після депутатства

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело