“Стане початком кінця”: відомий астролог побачив успішний період для ЗСУ

“Стане початком кінця”: відомий астролог побачив успішний період для ЗСУ

Він вважає, що кадрові зміни в уряді призведуть до пришвидшення поставок зброї для наших військових

Відомий український астролог та таролог Влад Росс розповів, що чекає на нашу країну у наближчі місяці. Він зазначає, що жовтень та листопад принесуть багато успіхів для ЗСУ.

Про це він розповів на своєму Youtube-каналі.

Астролог розповідає, що кінець жовтня та початок листопада принесе нашим Збройним Силам великий успіх. Нашим воїнам вдасться просунутися на Південному фронті.

Він зазначає, що нашим військовим вдасться все зроити все так, що росіяни втратять можливість відбивати атаки ЗСУ.

“Для України найуспішнішим періодом буде жовтень і, особливо, початок листопада місяця. Ми побачимо несподівану розв’язку на південному фронті. Принаймні, Сили оборони зроблять все так, що у РФ не буде можливості відбивати атаки наприкінці осені”, – заявив Росс.

Астролог додав, що цієї осені нам вдасться звільнити Токмак на Запоріжській області та отримати доступ до важливих мостів на окупованій території. Якщо нам встигнуть дати ракети Taurus, то наші бійці розіб’ють переправи, якими окупанти перевозять зброю.

Він повідомив, що з жовтня присориться надання зброї від західних партнерів. Це буде пов’язано з тим, що з посади звільнять 2 заступників міністрів, після чого у країні відбудуться відчутні зміни. Імена посадовців Росс не розкриває.

“Я думаю, що після атаки ХАМАС на Ізраїль, ФРН зважиться і передасть Україні ракети Taurus і ЗСУ зможуть зруйнувати Кримський міст, що стане початком кінця окупантів”, – додає астролог.

Читайте також  Путін розглядає варіант удару з Білорусі, який може виявитися самогубним для нього - російський аналітик

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело