Після тепла та сонечка в Україні різко вдарять морози до -5 градусів…

Після тепла та сонечка в Україні різко вдарять морози до -5 градусів

В Україні упродовж тижня з 9 по 15 жовтня буде досить холодною. Найхолодніше буде на початку тижня–по всій території нашої держави очікуються заморозки на поверхні ґрунту і місцями в повітрі. Подекуди температура опускатиметься до -5 градусів.

Але ближче до кінця тижня стовпчики термометрів трішки піднімуться вгору. Таким прогнозом погоди на тиждень поділився метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Він зазначив, що упродовж тижня нас очікує контрастна погода, ми відчуємо коливання температури повітря та атмосферного тиску.

“У першій половині нового робочого тижня погодні умови в Україні формуватимуться під впливом глибокої висотної улоговини з півночі та холодної повітряної маси арктичного походження. З цієї причини буде досить вітряно і холодно, особливо вночі”,–зазначив метеоролог.

За його словами, з середини тижня температура повітря підвищуватиметься, а вітер буде поступово ослаблюватися. Короткочасні дощі будуть йти у західних, північних областях і місцями у південній половині країни.

Читайте також  Дощитиме весь тиждень: де будуть сильні зливи та грози...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело