“У жовтні ЗСУ можуть знешкодити окупантів”, – екстрасенс Роман Шептицький

“У жовтні ЗСУ можуть знешкодити окупантів”, – екстрасенс Роман Шептицький

Екстрасенс Роман Шептицький в інтерв’ю УНІАН розповів, які події відбуватимуться в жовтні, чи можуть ЗСУ звільнити якісь окуповані території, чи продовжаться масовані обстріли, та коли закінчиться війна.

Романе, розкажіть, до чого готуватися українцям у жовтні?

Жовтень – місяць процесний. Це означає, що ми маленькими кроками йдемо до великої перемоги. Продовжуються всі процеси, які були запущені. Ми поступово звільнюватимемо Запорізьку область, Крим, Донецьку і Луганську області.

Йде енергія додаткової допомоги. Ми можемо отримати далекобійні ракети, танки та інше.

Однак найбільш напруженою буде друга половина місяця, бо два тижні буде коридор затемнень, з 14 до 28 жовтня. Вже неодноразово було помічено, що саме у такі періоди нечисть максимально активізується. Взагалі росіяни кожен тиждень можуть щось начудити, але у період затемнень – найбільше.

З іншого боку для України це буде шанс. ЗСУ можуть знешкодити окупантів.

Які небезпеки чекають на нас цього місяця?

Наразі багато говорять про те, що 4 жовтня будуть переговори, проте я цього поки не бачу. Якщо вони і будуть, то тільки після нашої перемоги. Також є думка, що у цей же день Путін може натиснути ядерну кнопку, але знову ж таки карти мені цього не показують. Я думаю, що вони просто хочуть нагнати паніку і страх на людей.

7 жовтня можуть бути масовані атаки на Україну, бо у цю дату Путін святкує свій день народження. Поки ворог на нашій землі, небезпека є щодня. Але у жовтні ми його долатимемо. Більш того, ми вийдемо на новий рівень. За допомогою нової техніки, тактики та іншого ми просуватимемося вперед. Перед нами відкриються нові двері.

Читайте також  "Вісь катастроф і небезпеки на фронті": астролог попередила про важкий грудень 2022

Куда росіяни гатитимуть у першу чергу?

Як я вже сказав, в зоні ризику енергооб’єкти, військові об’єкти, аеропорти. Також під загрозою підприємства і заводи та те, що пов’язано з зерном. Щодо міст, то можуть бути атаки на кожне з них. В першу чергу можуть постраждати східні області, потім північні, південні, центральні та західні.

Зараз нас лякають, що дуже складною буде зима. Чи вдасться Україні уникнути блекаутів?

Росіяни намагатимуться нашкодити нашій енергосистемі, щоб ми знову сиділи у темноті. Проте з приводу тотальних блекаутів можу сказати те, що енергія йде 50 на 50. Якщо вони і будуть, то легшими, ніж торік. Ми вже підсилилися в плані захисту.

Коли закінчиться війна?

Війна може припинитися хоч сьогодні. Для цього потрібне бажання певних осіб. Але я казав минулого року і повторю зараз: війна може тривати 1-2 роки, а неспокійно буде до 2027 року. Поки інформація не змінюється. Я чув, що бойові дії можуть тривати ще 5-7 років, проте я цього не бачу.

Треба розуміти, що війна може бути політичною, економічною… Тобто вона може бути різною. Але я вважаю, що саме така гостра стадія припиниться раніше. Буде дві стадії: 1) повернення до кордонів, як було до 24 лютого 2022 року; 2) повернення до кордонів 1991 року, як було заявлено спочатку.

Чи можлива ще одна війна України з іншими країнами, не тільки Росією?

Наразі в інфополі це не читається. Тому я не думаю, що це можливо. Хочу нагадати про важливість нести добро, піднімати позитивні вібрації та інше, адже це також допомагає нам у подоланні ворога.

Можете спрогнозувати, коли біженці повертатимуться додому?

Читайте також  Астролог прогнозує "вікно можливостей" для України та кардинальні зміни після війни...

Я все ж не думаю, що вони повертатимуться масово. Ті, хто хотіли, вони вже давно дома. А ті люди, які втратили житло через війну чи жили на окупованих територіях, більшість з них вже будуватиме життя за кордоном. Більшість людей там сидять вже не за рахунок інших держав, а вони почали працювати, знаходити житло та загалом будувати життя.

Однак є й такий момент, що країни, які приймали біженців, з 2024 року можуть припинити їм допомагати. Тому до 30 відсотків біженців повернуться додому.

До речі, деякі астроексперти кажуть, що диктатор Володимир Путін вже помирає, проте я пам’ятаю ваші слова про те, що його вже давно немає в живих.

Справжній Путін, я вважаю, помер вже більше 8 років назад. Зараз замість нього ми бачимо його двійників. Коли вони помруть – не знаю. Важливо, аби була зруйнована вся путліревська система, тоді буде толк. Їхнє гниття та розпад вже відбувається. А протягом жовтня воно ще більше активізуватиметься.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело