Трамп запропонував Україні віддати Крим Путіну та відмовитися від НАТО: тоді б не було вторгнення

Трамп запропонував Україні віддати Крим Путіну та відмовитися від НАТО: тоді б не було вторгнення

За його словами, саме через НАТО та Крим російський бункерний президент і вирішив здійснити вторгнення в Україну.

Дональд Трамп, який захоче вкотре стати президентом США, заявив, що Україна мала відмовитися від Криму та від курсу до НАТО.

Тоді, за його словами, Путін не ухвалив би рішення про вторгнення в Україну і не робив би ракетного обстрілу цивільних об’єктів.

Про це Трамп заявив в ефірі подкасту The Clay Travis & Buck Sexton Show.

“Він (Путін) не зміг би цього зробити (напасти на Україну), якби був я. Він би цього не зробив. Щонайменше вони (Україна) повинні укласти угоду. Вони могли б відмовитися від Криму. Могли б щось зробити з НАТО: “Добре, ми не приєднуватимемося до НАТО”, і мали б країну, тому що, я вважаю, Путін хотів укласти угоду”, – сказав він.

“А тепер я не думаю, що він (Путін) хоче укладати угоду. Я думаю, що укласти угоду набагато важче. Він усе там (в Україні) бомбить. Ну, тобто, він захопить там усе., що відбувається з Україною. Дуже, дуже сумно”, – вважає Трамп.

Республіканець повторив свою тезу про те, що накопичення Росією військ біля кордону з Україною було “відмінною переговорною” тактикою, а завдані російськими військам руйнації та тисячі смертей можна було б попередити.

“Ті будівлі, які повністю згоріли, всі ці мертві люди. Втратили багато людей. Можна було досягти угоди. Того всього не мало статися. Але якщо цьому судилося статися, це можна було вирішити. І він (Путін) перекинув 200 тисяч військових у кордоні для переговорів, і він не зміг укласти угоду – і тепер я не впевнений, що ви можете легко укласти угоду», – додав він.

Читайте також  Нам головне вистояти: астролог Влад Росс назвав дату завершення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело