“Могутня гроза суне в цю конкретну область, завтра шалений дощ литиме лише в цьому регіоні”: експерти зробили прогноз погоди…

“Могутня гроза суне в цю конкретну область, завтра шалений дощ литиме лише в цьому регіоні”: експерти зробили прогноз погоди

Укргідрометцентр опублікував прогноз погоди на 17 серпня і попередив, де очікується посилення спеки, а куди прийдуть дощі.

Як інформує “МЕТА”, насувається аномальна спека до +45: метеорологи б’ють на сполох.

Деталі

Більшу частину регіонів накриє потужне потепління. На стовпчиках термометрів у денний час відобразитися близько +32 градусів майже в усіх областях.

Можливі й короткочасні дощі, але потішать вони лише жителів західних регіонів. Четвер супроводжуватиметься хмарністю, а вночі в Карпатах віщують опади.

Удень майже в усі населені пункти західного регіону прийдуть дощі, проте виявляться вони короткочасними, тому надто переживати через них не варто.

Решті України доведеться задовольнятися посиленням вітру до 10 метрів на секунду. Вночі повітря стане трохи свіжішим, адже температура опуститься до +15 за Цельсієм, а вдень середній рівень тепла коливатиметься в межах від +27 до +32 градусів.

Погода в Києві 17 серпня також очікується теплою, адже синоптики прогнозують прихід справжнього літнього сонця з +30 градусами на термометрах. Попри хмарність, опади не прогнозують, а швидкість вітру не перевищить 10 метрів на секунду, тому можна не побоюватися шквалів у четвер.

Читайте також  Вихідні в Україні будуть холодними - наближається морозне повітря з Арктики...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело