Перемога України вже близько, тарологиня розповіла про виведення військ рф: “Вони там повбивають один одного”

Перемога України вже близько, тарологиня розповіла про виведення військ рф: “Вони там повбивають один одного”

Людмила Хомутовська прогнозує дуже багато добрих новин для нас і по Криму

Українці вже не раз повідомляли інформацію про те, що контранступ ЗСУ йде набагато повільніше, ніж планувалося.

Через це багато експертів скептично налаштовані щодо загального успіху контрнаступу, який з весняного перетворився на літнє, а тепер перетікає на осінь. Звичайно, якісь території відвойовані, але хочеться знати, що ж буде далі і коли таки довгоочікувана перемога. А оскільки виразної відповіді нв порос з різних офіційних джерел отримати не вдається (що логічно), то в бій вступають експерти іншого плану. Тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, коли чекати на перемогу і що буде з Україною в найближчому майбутньому.

Спочатку експертка подивилася, як справи на Донбасі.

“Ситуація надважка. Там працюють, як я розумію, ми отримали підтримку. Навіть якщо не віриться, нам карти обіцяють, що на нас чекають супер хороші новини. Звільнення і якась дуже хороша територія”, – починає з позитиву Хомутовська.

А ось щодо неокупованих прифронтових територій, то добрих новин немає, адже будуть активніші обстріли.

Щодо Києва, то Людмила Хомутовська не бачить сильної небезпеки для урядових кварталів. Будуть переляки, але без критичного обстрілу.

Подивилася тарологиня й інформацію щодо виведення військ рф з окупованих територій.

“Зараз над цим працюють, на рівні переговорів та вмовлянь. З того, що я бачу, то висновок буде після бою, коли ми відвоюємо. Я не бачу, що вони самі виводять”, – сказала Людмила.

Також Хомутовська прогнозує дуже багато хороших новин для нас і Криму.

Щодо самої росії, то експертка бачить внутрішній конфлікт:

Читайте також  "Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять": прогноз відомого таролога, якою буде перемога України...

“Не здивуюся, якщо вони там повбивають один одного. Страшний суд символізує багато вогню. Конфліктна ситуація призведе до безвиході там, може з’явитися новий лідер, зовсім новий. Операція, яка готується, її мають реалізувати”, – робить висновок Хомутовська.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело