Жінка зайшла до ліфта, але “вийшла” з нього вже мертвою, через три дні: вона просто розносила пошту

Жінка зайшла до ліфта, але “вийшла” з нього вже мертвою, через три дні: вона просто розносила пошту

Жінка застрягла в ліфті на три дні і ніхто не чув її криків про допомогу.

32-річна Ольга Леонтьєва доставляла пошту під час обходу столиці Узбекистану Ташкента, перш ніж застрягла у ліфті та не змогла викликати допомогу. Про це повідомляє The Sun.

Родичі повідомили про зникнення жінки, а її бездиханне тіло знайшли лише через кілька днів, коли ліфт, що застряг на вершині дев’ятиповерхового будинку, був викликаний на інший поверх. Її триденний жах закінчився трагічною смертю після того, як листоноша кричала про допомогу і не була ніким почута, застрягши, за попередньою інформацією, через відключення електрики. Система сигналізації ліфта також не працювала.

Інші звіти вказують, що це не було ізольованим вимкненням електроенергії, і у ліфта часто виникали технічні проблеми, які не були належним чином зареєстровані владою.

Поломки у ліфтах, за даними Генеральної прокуратури Ташкента, є “частим” явищем. Мешканці та поштові працівники буквально ризикують своїм життям, використовуючи їх. На відео з камери відеоспостереження видно, як Ольга входить у ліфт 24 липня, де вона потім провела три дні.

Попередня перевірка ліфта показала, що він перебуває в робочому стані, але він не був зареєстрований відповідно до постанов уряду, і наразі порушено кримінальну справу. У влади заявляють, що про жодне відключення світла і бути не може. Єдиною причиною інциденту є несправність ліфта.

Читайте також  Сусід виявився монстром. 9-річну дівчинку знайшли в туалеті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело