18-річна дівчина на відпочинку познайомилася з чоловіком і він із друзями її зґвалтував: не давали піти з номера

18-річна дівчина на відпочинку познайомилася з чоловіком і він із друзями її зґвалтував: не давали піти з номера

Дівчина стверджує, що на неї напали після того, як вона повернулася до номера готелю з чоловіком, якого зустріла на острові.

Групу туристів було заарештовано після того, як 18-річна дівчина заявила, що її зґвалтували кілька нападників.

Німка стверджує, що напад стався 13 липня вдень у Плайя-де-Пальма, Майорка, у готельному номері чоловіка. Шість підозрюваних, також німці, віком від 21 до 23 років, незабаром дадуть свідчення перед суддею. Дзеркало.

П’ятеро з них було заарештовано за кілька годин після того, як жінка повідомила владу про зґвалтування. Шостий гаданий злочинець, який спочатку намагався втекти від поліції, був заарештований пізніше того ж дня.

Жінка, яка відпочивала зі своїми друзями, була на пляжі Пальма із 20-річним чоловіком, якого вона зустріла на острові. 18-річна дівчина пішла назад до готелю чоловіка, але коли вони увійшли до номера, там було ще п’ять молодих німців, які випивали.

Постраждала сказала, що намагалася піти, але гурт не дозволив їй цього зробити. Вона стверджує, що одні чоловіки ґвалтували її, поки інші дивилися. Потім жінка повідомила про інцидент адміністратора готелю, який повідомив поліцію.

Її доправили до лікарні Сон Ллатцер. Агенти відділу у справах сім’ї та жінок Національної поліції розпочали розслідування.

Читайте також  “П’ять чоловік стояли і дивилися. Вони просто його зaдyшили!”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело