“Перемога або дуже повільна смерть”: в офісі Зеленського оприлюднили три варіанти завершення війни

“Перемога або дуже повільна смерть”: в офісі Зеленського оприлюднили три варіанти завершення війни

В Офісі президента озвучили три варіанти завершення війни, які включають виграш чи програш України або ймовірний “Мінськ-3”.

Про це йшлося під час інтерв’ю радника голови Офісу президента Михайла Подоляка в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

“Є тільки три варіанти кінця війни. Перший: ми виграли і таким чином є держава Україна, яка буде домінувати в регіоні в повному обсязі і відповідно мати дуже чіткі партнерські відносини. Зможе модернізувати армію і мати ефективну армію”, – сказав він.

За словами Подоляка, паралельно з цим буде зона демілітаризації з Російською Федерацією, РФ позбавлять ракет певної дальності, а також буде проведено саміт щодо контролю за ядерними арсеналами Росії.

Другим варіантом може бути програш України – і “тоді Україна просто поступово вмиратиме” протягом кількох років.

“Є третій варіант – посередині: ми не програли, але є лінія розмежування – “Мінськ-3″. Це означає, що ви просто будете вмирати дуже повільно. Будуть підключати вам апарат, який підтримуватиме ваше життя”, – сказав радник керівника ОП.

На його думку, це означатиме, що державності в Україні вже не існуватиме.

“Тому все інше – це спроба знайти якісь альтернативні елементи, які дозволять щось десь продовжити… У нас із вами варіанти дуже прості – виграти або програти”, – вважає Подоляк.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що перемогою у цій війні для всіх українців буде повернення усіх українських територій, звільнення з російського полону українських громадян та викрадених Росією дітей, повернення українців з-за кордону, а також притягнення Росії до відповідальності за скоєні в Україні злочини.

Читайте також  "Росія готує важливу атаку": передбачення переможниці "Битви екстрасенсів"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело