Масовий вилов ухилянтів: у ЗСУ назвали місця де, так що готуйтеся

Масовий вилов ухилянтів: у ЗСУ назвали місця де, так що готуйтеся

ЗСУ вирішили роздавати повістки на нових локаціях
В Україні пролонгували терміни воєнного стану та мобілізації до 14 лютого 2024 року. Відомо, що багато чоловіків прагнуть уникнути військового призову. Збройні Сили України виділили три місця, де можливо виявити ухилянтів та вручити їм повістки, передає “Радіо Трек”.

Військові добре обізнані з тактиками, які використовують більшість призовників. Капітан Сергій Алімов із ЗСУ виділив три локації, де співробітники військкоматів можуть ефективно вручати повістки. Це може відбуватися у різних областях, районах та містах.

На думку експерта, першим місцем є магазини секонд-хенду. У дні надходження товару ці торгові точки виявляються атаковані сильними та здоровими чоловіками, яких краще не чіпати, щоб уникнути травм під час скупчення. Їм настільки потрібний одяг, що вони готові ламати двері, щоб швидше потрапити всередину. Саме там їх зустрічають військкоми, щоби видати повістки.

Другим запропонованим місцем є сервісні центри МВС, де оформляють придбання автомобілів. Багато хто з цих чоловіків купує дорогі іномарки за значні суми грошей.

Третім місцем виявлення чоловіків, які уникають служби у ЗСУ, вважаються мерії. Оскільки бронюванню від мобілізації підлягають лише депутати Верховної Ради, їхні колеги у містах можуть стати об’єктами вибору для військової служби.

Читайте також  “В повній антисанітарії і без їжі”: На Харківщині горе-матір виховувала дітей у нелюдських умовах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело