Насувається потужний грозовий фронт та ураганний вітер: синоптик Діденко попередила про серйозну негоду у п’ятницю 30 червня

Насувається потужний грозовий фронт та ураганний вітер: синоптик Діденко попередила про серйозну негоду у п’ятницю 30 червня

Кому приготуватися до негоди

Синоптики попередили українців про погіршення погодних умов
У п’ятницю на півночі, сході та північному сході України, а також у західних областях очікуються дощі. У центральній частині та на півдні протягом дня 30 червня не прогнозуються серйозні опади, можливі лише невеликі дощі у цих регіонах лише надвечір завтра. Про це повідомила український синоптик Наталія Діденко у своєму Фейсбуці.

“Температура повітря в більшості областей очікується в межах +20+26 градусів, у Харківській, Сумській та Полтавській областях місцями +18+22 градуси, у південній частині та на Закарпатті +25+29 градусів”, – йдеться у прогнозі синоптика.

За даними фахівця, вітер завтра дме північно-західним напрямком, помірний, місцями можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Щодо столиці, у Києві червень завершиться теплішою погодою, з температурою до +24 градусів. Однак день 30 червня буде вітряним.

“Дощі, які йдуть сьогодні, припиняться найближчої ночі та завтра вранці, а в п’ятницю вдень також не очікуються значні опади. Однак увечері завтра вони знову наблизяться до столиці”, – стверджує Діденко.

Надалі з початком липня в Україні повернеться висока температура повітря, а спека відновиться. Термометри покажуть позначки +25+31 градуси, хоча у західних областях погода може бути свіжішою на кілька градусів.

Читайте також  Циклон не відступає! Синоптикиня попередила про подальшу негоду в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело