Передбачення Ванги на 2024 рік ппро Україну: коли закінчиться війна

Передбачення Ванги на 2024 рік про Україну: коли закінчиться війна

Пророцтва Ванги по рокам, а саме про 2024-й, що наступає, які можуть стати реальністю.

Всі передбачення Ванги, які можна знайти в мережі, досить туманні, але багато з них збігаються з дійсністю. Болгарська ясновидиця говорила багато про що – і про світові події, і про війну в Україні.

Передбачення Ванги – що чекає Україну в майбутньому році
Передбачення Ванги на майбутнє призводять будь-яку людину в сум’яття, адже досить складно правильно тлумачити пророцтво. Однак велика віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, а закінчиться “коли на трон зійде восьмий”. Більш детальних прогнозів немає, тому до кінця не ясно, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі історики припускають, що це може бути восьмий за рахунком президент України, але твердо заявити про це ніхто з них не готовий.

Інші тлумачі стверджують, що сприймати пророцтва Ванги буквально не варто – багато з того, про що вона говорила, збувалося побічно. Відповідно, немає ніяких гарантій, що війну зупинить саме президент якоїсь з країн – можливо, станеться щось надзвичайне, про що люди поки навіть не здогадуються.

Старі передбачення Ванги про ситуацію в світі
Болгарська ясновидиця “бачила” не тільки те, коли закінчиться війна в Україні, а й зміни на планеті в цілому. Одне з пророцтв говорить про те, що Росія, Індія і Китай об’єднаються, а в оборот увійдуть “червоні гроші”. Велика частина світу буде поневолена “червоним драконом”, але що конкретно означає кожне з цих пророцтв і чи можна вважати їх достовірними – невідомо.

Читайте також  Війська РФ обстріляли спальний район Харкова: багато жертв і поранених, убито 7-місячну дитину

Також Ванга вважала, що планету чекають серйозні катаклізми, повені і землетруси, спалахи епідемій небезпечних захворювань. Населення зменшиться через якийсь масштабний світовий конфлікт – дуже важливий на її думку, А також через численні війни, які призведуть до техногенних катастроф і людських жертв.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело